Författarpaket

LÄNK TILL NY HEMSIDA! 

Här kan du få hjälp genom hela processen, från korrekturgenomgångar till utgivning.

Paketet innefattar:

 • Personlig vägledning (Om Du önskar)
 • Korrekturläsning x 2 (Om max 150 sidor, därutöver tillkommer avgift per timme á 350 kr + moms)
 • Sättning av inlaga
 • Omslagsdesign från din egen bild
 • ISBN & EAN-kod
 • Pliktexemplar
 • 2 ex. till Btj
 • 1 ex. till recensent 
 • Tryck av 100 exemplar (Se exemplet nedan, ytterligare kostnader tillkommer vid andra val)
 • Marknadsföring på våra sociala medier inför boksläpp
 • Distrubition till nätbutiker
 • Redovisning av försäljning

Pris fr. 21.900 kr

Exempel:

Mjukband, storlek 135 x 210 mm

Inlaga i 80/90 gr vitt /tonat papper

Omslag, matt

Sidantal: 250 

Ni  kan även välja mellan pocket eller hårdband samt andra storleksformat, då räknar vi om priset och ger Er ny offert utifrån Era val.

När du hör av dig till oss kring vårt författarpaket diskuterar vi upplägget närmare för vårt eventuella samarbete och du får en fingervisning om tidsrymd och kostnader från start till utgivning.

När allt sedan är färdigt och du har din bok i handen, publicerar vi den hos näthandeln och marknadsför även via sociala medier och på vår hemsida. 

Du behöver såklart även på egen hand marknadsföra din bok hos bokhandlar, bibliotek, lokala butiker med mera samt göra reklam på  exempelvis sociala medier, ta kontakt med lokalpress med mera , hos din lokala bokhandlare för att sälja just din bok. 

"Kan själv!" - När du bara behöver hjälp med vissa delar

Du hanterar det mesta på egen hand och behöver endast hjälp med vissa delar. Här har vi samlat några tjänster för just dig och det du behöver!

Korrektur

Alla vill vi ju nå ut med våra texter till andra och förutom en bra historia är det även av vikt att ditt manus är fritt från språkfel, annars är risken stor att din berättelse tyvärr faller. Ett välskrivet manus är också värt en bra språkgranskning.

Slarvfel som stavfel och grammatiska fel av enklare natur rättas. Om du behöver mer omfattande redigering kan vi självklart diskutera det utifrån omfattning. I korrekturet ingår inte sakgranskning som garanterar innehållets riktighet, exempelvis egennamn eller namn på geografiska platser med mera.

Texten vill vi ha som Pdf eller Worddokument i typsnitt Times New Roman 12 pt och radavstånd 1,5. 

Du får sen din granskade text i retur i samma format med kommentarer så du lätt kan se våra förslag till eventuella ändringar.

Tryckfärdiga filer

Sättning av inlaga betyder att du får din inlaga professionellt satt inför tryck. Inlagans utseende betyder mycket för hur din bok upplevs och hur lättläst den är. 

Vi sätter även ditt omslag färdigt till tryck.

Omslag

Om du vill du använda ditt eget foto eller illustration som omslag till din bok men behöver hjälp med designen, hör då av dig till oss så hjälper vi till med det. Vi kan även hjälpa dig med formgivning och design även om du inte har eget material, då hjälper vår fotograf & illustratör dig med det. I ett sådant upplägg ingår 2 olika förslag att välja på.

Tryck & utgivning

Hör av dig till oss för att diskutera bästa möjliga koncept för just dig och din utgivning! Vår målsättning är att Du ska ha möjlighet att uppnå din dröm! kontakt@arvidson.se

Ljudboksproduktion

Kontakta oss för mer information och offert.

Priser

350 kr/timme + 25 % moms

Villkor & Bestämmelser hittar du här!